Bericht versturen
Huis >

Weki international trade co.,ltd Bedrijfprofiel

Weki international trade co.,ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Wereldwijd

Handelstype:

Verdeler/groothandel , Agent , Exporteur , Handelsmaatschappij

Merken:

zeer belangrijke ver

Nr van Werknemers:

100~100

Jaarlijkse Verkoop:

10000000-10000000

Gevestigd jaar:

2007

De uitvoerpc:

80% - 90%

Inleiding

Van het de handelsbedrijf van WEKI de internationale hoofd de aanbiedings autodelen met oem kwaliteit, Onze vorige hoofdmarkt is binnenlands, en beginnend vanaf 1999. Nu met het overzee marketing de vraag vooral stijgen, Weki-bedrijfbegin om onze voordeel zeer belangrijke verre, slimme sleutel, spaander, shell enz. uit te voeren. Aangezien meer dan 15 jaar in dit gebied en hoogste exclusieve agent ervaart. wij vertrouwen op dat wij uw aankooplijst kunnen ontmoeten welk concurrerende prijs ook, hier WEKI uw medewerker of partner is aandringen u om meer bedrijfskans in uw markt te krijgen. En wij verlenen de naverkoopdienst.

Service

Wanneer het kopen van uw punt van WEKI kunt u altijd zeker zijn dat u met omhooggaand de meeste zorg zal worden behandeld.
Wij testen volledig uw punt enkel voorafgaand aan het verschepen om ervoor te zorgen dat het een sterk juist signaal overbrengt.
Alle punten worden volledig getest enkel seconden voorafgaand aan uit wordt verscheept.

Als u niet het product kunt vinden roept u die ons op zoeken: 86-21-59176316, of, verstuurt ons met de elektronische post: jason@wekipart.com wij hier moeten helpen!
De klantenservice bedraagt ons nummer 1 prioriteit hier WEKI!

Geschiedenis

Ons bedrijf die vanaf 1999 beginnen. Aangezien meer dan 15 jaar in autodelen, en de eerste rangagent van deze echte delen ervaart en wat in China exclusief is, ons Weki-bedrijfvertrouwen dat wij uw aankooplijst kunnen ontmoeten welk concurrerende prijs en professionele delendienst ook.

Ons Team

Ons team is professioneel en heeft een rijkdom aan experienceand, kunnen wij snel en efficiënt antwoord uw vragen. Het team is volledig van energie. Het team heeft hoge reputatie. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, wordt het team geloofd dat de kwaliteit anima van het bedrijf is.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China auto externe sleutel Leverancier. Copyright © 2018-2023 car-remotekey.com . Alle rechten voorbehouden.